Hány órán át ganéznál azért, hogy elvigyenek lángosozni egy duzzasztógáthoz?

tévé
2021 július 27., 17:56

Szia, én Molnár Pista vagyok és itt lakom

– dobta be a legjobb csajozós szövegét Molnár István a tanyájára érkező Editnek, aki magát pesti, egziszenciált(!) újságírónőnek nevezi, és aki azzal a reménnyel jelentkezett a Házasodna a gazda című műsorba, hogy a jövőben nem Budapesten, hanem Tarhoson élhet majd együtt Pistával és több ezer libával.

Az RTL-en futó gazdás társkereső realitynek ez már a sokadik évada, de az első olyan, ami igazán kiváló és minőségi trash-élményt nyújt, leginkább a műsorban Pista gazda néven futó tanyatulajdonosnak és annak a tíz nőnek köszönhetően, akik házi zserbóval, DIY papírmasé libával illetve libaplüssös kalappal versengenek érte. Őszinte rajongással és tátott szájjal néztem végig a gazdás társkereső új évadának legutóbbi részeit, amikben a váratlan könnyeken túl nőket ganéztató gazdák, egy kalauz, de még egy duzzasztómű is fontos szerepet játszik.

A Házasodna a gazda alapkoncepciója az, hogy az RTL felhajt egy rakás vidéki vagy határon túli, egyedülálló gazdálkodót, rábeszéli őket a tévéműsorban ismerkedésre, készít róluk pár bemutatkozó videót, amit látva nők és férfiak százai – ja igen, női gazda is szerepel a műsorban – ragadnak tollat és írnak szerelmeslevelet, hogy azokból kiválasszanak úgy tíz-tizenkettőt a gazdák. A kiválasztottakat aztán a műsorkészítők összeeresztik a gazdával, és eltöltenek egymással pár viszonylag kellemetlen órát, hogy a gazda el tudja dönteni, a következő napokban melyik lesz az a négy ember, akit ingyen dolgoztat a tanyáján ismerkedés címén.Túlzás nélkül az a műsor lényege, hogy a gazdák lovat patkoltatnak vagy szart lapátoltatnak potenciális randipartnereikkel, aztán néha megjutalmazzák őket egy-egy randival, mondjuk a Nicki műgáton:

A fenti videón egyébként a Győr-Moson-Sopronban tehenészetet vezető Zoli gazda próbálja lenyűgözni az általa helyi Niagarának nevezett duzzasztógáttal egyik kiválasztottját, akivel aztán megettek egy lángost az autóban, míg a másik három lány a gazda utasítására teheneket etetett kukoricaőrleménnyel.

De térjünk vissza Tarhosra, és nézzük meg, hogy Pista gazda mivel nyűgözi le a nőket. Már a bemutatkozásán túl, ami önmagában lenyűgöző:

  • Beszélt nyelvek: magyar
  • Sport: nem sportol
  • Öltözködés: sportos
  • Étkezési szokások: mindenevő
  • Kedvenc zene: retro
  • Kedvenc film: magyar filmek
  • Nyaralás: országon belül

Mivel Tarhoson nincs gát, ezért Pista gazda zenével próbálkozott, ami Piroskának látványosan bejött:

Szerencsére Teréziának is, aki nemcsak magyar, de spirituális is, és szereti a csizmaverést:

Piroska egyébként hozott papírmasé libát, amit egy kellemetlenül hosszú szemezés után nyújtott át Pistának, aki – SPOILER!! – Piroskát a DIY libák és a tekintete ellenére is hazaküldte nem sokkal később:

A liba a kalauzként dolgozó, és a Pistára, illetve csendre vágyó Zsuzsát is megihlette:

Aztán jött Mária, aki mindent letarolt az outfitjéhez passzoló libaplüssös kalapjával és a nevetésével:

„Innéttől (!) már nincs visszaút, csak meghódítani Istvánt!”

– összegezte a helyzetet Zsuzsa, a kérdés pedig már csak az, hogy Pista gazda is kényszermunkára fogja-e a nőket a tanyáján. De nem kell aggódni, ha a munka miatt nem, más miatt lesznek bonyodalmak a kedd esti adásban is, mert az előzetes szerint Terézia hozott magával egy macskát, az alomtálcát és az almot viszont otthon hagyta, így Pista gazda aggódhat, hogy az egyébként erősen sokkos állapotban lévő brit tabby vajon melyik sarokba szarik majd az éjjel.

photo_camera Fotó: RTL Klub/Házasodna a gazda