Falba verte ötéves gyereke fejét egy monori férfi, mert megették a kekszét

bűnügy
2022 augusztus 31., 08:02
comments 13

Egy nő augusztus 27-én jelentette fel a rendőrségen élettársát, miután a 29 éves monori férfi teljes erőből a falba verte az ötéves gyerekük fejét. A férfi azzal indokolta tettét, hogy „feldühítette”, hogy a család valamelyik tagja megette a magának vásárolt, pár száz forintos kekszet.

A gyerek életveszélyes állapotban került kórházba, a vizsgálatok alapján többszörös koponyacsonttörést szenvedett. Az orvosszakértő a friss sérüléseken kívül több, korábban keletkezett, gyógyulófélben lévő bántalmazás nyomát is felfedezte a gyerek testén.

A rendőrség közleménye szerint a férfi élettársát és gyerekeit folyamatosan szidalmazta és bántalmazta, a gyerekek többször végignézték, ahogyan anyjukat seprűnyéllel vagy ököllel ütötte.

A pest megyei rendőrök a férfit emberölés kísérlete, három rendbeli kiskorú veszélyeztetése és kapcsolati erőszak miatt gyanúsították meg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.