Zebrán ütött el egy kerekesszékest, majd elhajtott

baleset
2022 augusztus 31., 16:02

Elsodort egy kerekesszékest kedden délután egy autós Békéscsabán, a sofőr megállás nélkül továbbhajtott. A police.hu beszámolója szerint a mentők az idős embert könnyű sérüléssel vitték kórházba. A segítségnyújtás nélkül elszelelő autóst keresni kezdték, egy órával később meg is lett Hódmezővásárhelyen.

Az előállított 26 éves autósról a rendőrségen kiderült, hogy nem vezethette volna a személygépkocsit, mert 2023. március 10-éig a Szolnoki Járásbíróság eltiltotta őt a járművezetéstől.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei segítségnyújtás elmulasztása és járművezetés az eltiltás hatálya alatt elkövetésével gyanúsítják, és őrizetbe vették.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.