Kiemelték a miskolci pinceomlás mindhárom áldozatát

baleset
2022 szeptember 01., 17:55

A miskolci pinceomlás mindhárom áldozatának holttestét kiemelték a tűzoltók a törmelék alól, így befejeződött a mentés, közölte a honlapján a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csütörtökön este.

Rendõrök és tûzoltók Miskolcon a Selmeci utcában, ahol felújítási munkálatok végzése közben ráomlott egy pince három munkásra 2022. augusztus 31-én.
photo_camera Rendőrök és tűzoltók Miskolcon a Selmeci utcában, ahol felújítási munkálatok végzése közben ráomlott egy pince három munkásra 2022. augusztus 31-én. Fotó: Vajda János/MTI/MTVA

„A mentésben résztvevő erők folyamatos omlásveszély mellett, rendkívüli esemény és baleset nélkül végezték a munkájukat a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával" - írják a közleményben.

Szerdán a police.hu azt írta, hogy munkálatok végzése közben ráomlott egy pince három munkásra Miskolcon. A férfiak nem adtak életjelet magukról. A férfiak felújítási munkálatokat végeztek a pincében, amikor a mennyezet beszakadt és maga alá temette őket.

A rendőrség foglalkozás körében elkövetett halált okozó veszélyeztetés gyanúja miatt indított büntetőeljárást az ügyben. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.