Ondó ornamentika: férjén tesztelte, mára mások spermájából készít ékszereket egy ékszerész

DIVAT
2022 szeptember 01., 19:53
comments 5

Amanda Booth ékszerész és szobrásznő 2021-ben indított el ékszerüzletét, ahol emberek testnedveiből és hamvaiból - anyatejből, családtagok maradványaiból, szőrből és hajtincsekből - készít ékszereket. Spermaékszereket egy TikTok komment hatására kezdett készíteni, azóta sokan rendelnek főleg saját, és mások spermájából készített műremekeket.

Kezdetben férjével kísérletezett: megtudta mennyi sperma és mennyi adalékanyag szükséges, és hogy hogyan érdemes kisütni a keveréket. "Fantasztikusra sikerült" - mondta.

Az első "jizzy jewleryről" a múlt hónapban posztolt, a videó gyorsan elterjedt.

link Forrás

Az egyik vásárló elmondta, hogy férjével egyszerű "gyöngy" medált rendeltek, mert olyan ékszert szerettek volna, ami kapcsolatuk szubmisszív-domináns dinamikáját szimbolizálja.

A pár sokat gondolkozott azon, hogy hogy a legideálisabb a mintagyűjtés, végül az óvszer végének levágása, majd mintacsőbe csöpögtetése mellett döntöttek, melyet vákuumosan lezártak és már postázták is az alapanyagot.

Az ügyfelek egy része a BDSM-közösségből érkezett, többen rendeltek nyakörvet, de akadtak romantikusabb típusok a vásárlók közt: Egy terhes anyuka például közös gyűrűt készíttetett, ami mindig emlékeztetni fogja a gyermekvállalás előtti szerelmi és szexuális életükre. (Vice)

Tárolási nehézségek:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.