Apja és edzője is a 16 éves cseh teniszező fenekét fogdosta, aki szerint ez hazájában normális

külföld
2022 szeptember 02., 06:14
comments 56

A 16 éves cseh teniszező, Sara Bejlek kiesett a US Openről, de most nem emiatt foglalkoznak vele az újságok, hanem mert egy olyan videó készült róla az egyik meccs után, amelyen két férfi is rámarkolt a fenekére. Az apja és az edzője.

link Forrás

Miután Bejlek legyőzte a brit Heather Watsont, odament először apjához, megölelték egymást, apja megpaskolta a fenekét, majd szájrapuszit adtak egymásnak. Ezután Bejlek edzőjével is összeölelkezett, aki szintén megfogta a fenekét. Az erről készült videót rengetegen osztották meg Twitteren, a legtöbben problémásnak és kellemetlennek ítélték a látottakat.

Bejlek azt mondta, ő is látta a videót, szerinte csak „örültek”, majd úgy fogalmazott, hogy „egyesek számára valóban kellemetlen lehet”, de már megbeszélték a csapattal és „többé nem fog előfordulni”.

„Apa az apám, és mindig is az lesz. Az edzőt pedig nyolcéves korom óta ismerem, ő szalagoz, ő masszíroz. Ha Csehországban történne valami hasonló, senki sem foglalkozna vele, de mivel Amerikában vagyunk, mindenki ezzel foglalkozik.” (Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.