Cser-Palkovics András, Székesfehérvár fideszes polgármestere a Facebookon mutatta be, hogy küldik padlóra az önkormányzatot az elszabadult energiaárak

gazdaság
2022 szeptember 02., 20:41
comments 20

A hét elején egy posztban tájékoztattam Önöket arról, milyen komoly veszély és válság fenyegeti a települések, a falvak és a városok világát, és ez bizony kockáztathatja a helyi közszolgáltatások biztosítását is.

Ezzel kezdi Facebook-bejegyzését Cser-Palkovics András, Székesfehérvár fideszes polgármestere, aki szokatlan nyíltsággal mutatja be, milyen hatása van a rezsiemelésnek az önkormányzatra, és azon keresztül a városban lakók mindennapjaira.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.