Pokémon kártyával jutott be kocsmákba a fiatalkorú egyetemista, négy sörig bírta

italozás
2022 szeptember 03., 18:05
comments 24

Az egyik legértékesebb Pokémon kártyával, Charizarddal jutott be több bárba is a Georgiai Egyetem egy kiskorú hallgatója, írja a redandblack.

A hatóságokat éjfél után hívták ki, mert az egyetemista a hallt és a hálószobáját is összehányta. Eszméletlen állapotban találtak rá az ágyban. A jelentés szerint a rendőrök megpróbálták felkelteni a diákot, de az nem kelt fel. Még a pulzusát is megmérték, normálisnak találtatott.

Miután sikerült felkelteni (dezorientált állapotban volt), a diák elmondta, hogy négy sört ivott meg, és hogy Pokémon Charizard kártyájával jutott be a bárokba.

photo_camera A kép illusztráció. Fotó: Photo12 via AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt