6-0-ra kapott ki otthon az Újpest a Fraditól

nb1
2022 szeptember 04., 17:25

A címvédő és listavezető Ferencváros 6-0-ra kiütötte idegenben ősi riválisát, az Újpestet a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójában.

Ferencvárosi gólöröm a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójában játszott Újpest FC –FTC mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban.
photo_camera Ferencvárosi gólöröm a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójában játszott Újpest FC–FTC mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban. Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

12 évvel ezelőtt, 2010. szeptember 11-én volt utoljára ekkora a különbség, akkor az Újpest verte el a zöld-fehéreket otthon 6-0-ra, azelőtt pedig a Fradi 1979-ben otthon 7-1-re a lilákat bajnoki mérkőzésen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.