Barack Obama Emmy-díjat kapott

díj
2022 szeptember 04., 10:19

A Nagy nemzeti parkjaink című dokumentumsorozatban nyújott narrátori teljesítményéért Emmy-díjat kapott Barack Obama, volt amerikai elnök. A filmet egyébként az elnök saját produkciós cége, a Higher Grounds készítette, és a Netflix mutatta be. Az amerikai tévés szakma legfontosabb díjait szombaton osztották ki. A narrátori kategóriájában Obama legyőzte David Attenborought és Kareem Abdul-Jabbart is.

link Forrás

Obama korábban már nyert már két Grammyt is saját életrajzának audió változataiért.

Nem Obama az első elnök, aki Emmyt kapott, mivel Dwight Eisenhower 1956-ban már nyert egyet, igaz, csak „tiszteletbelit”, mivel ő volt az első elnök, aki televíziós sajtótájékoztatót tartott. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.