Barack Obama Emmy-díjat kapott

díj
2022 szeptember 4., 10:19
comments 2

A Nagy nemzeti parkjaink című dokumentumsorozatban nyújott narrátori teljesítményéért Emmy-díjat kapott Barack Obama, volt amerikai elnök. A filmet egyébként az elnök saját produkciós cége, a Higher Grounds készítette, és a Netflix mutatta be. Az amerikai tévés szakma legfontosabb díjait szombaton osztották ki. A narrátori kategóriájában Obama legyőzte David Attenborought és Kareem Abdul-Jabbart is.

Obama korábban már nyert már két Grammyt is saját életrajzának audió változataiért.

Nem Obama az első elnök, aki Emmyt kapott, mivel Dwight Eisenhower 1956-ban már nyert egyet, igaz, csak „tiszteletbelit”, mivel ő volt az első elnök, aki televíziós sajtótájékoztatót tartott. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt