Vascsővel vertek agyon egy férfit Erdőkertesen

bűnügy
2022 szeptember 04., 13:27
comments 7

Egy szemtanú hívta fel a rendőrséget csütörtök este azzal, hogy Erdőkertesen két férfi megállás nélkül, durván bántalmaz egy harmadikat.

A nyomozás szerint a 23 éves áldozat volt élettársa az erdőkertesi házához ment, ahol ordibált és szidta a nőt, mire annak két testvére, a 31 éves G. Gábor és a 41 éves G. Zsolt rárontott a fiatal férfire.

A dulakodás elfajult, a testvérpár ököllel és egy vasrúddal többször fejen ütötte és rugdosta a sértettet. A fiatalember eszméletét vesztette, a földön magatehetetlenül feküdt, mire a két testvér behúzta a garázsba, testét egy kabáttal letakarták, és a fejére egy radiátort húztak. A sértett olyan súlyosan megsérült, hogy a kiérkező mentősöknek a helyszínen újra kellett éleszteni, majd kórházba vitték.

Az orvosok megállapították, hogy a 23 éves férfi többszörös koponya- és arccsonttörést, szegycsonttörést és koponyazúzódást szenvedett el, amitől traumás agyvizenyő alakult ki. A fiatalember másnap a kórházban meghalt.

A kegyetlen bűncselekménnyel meggyanúsított két férfi csak részben ismerte el a tettét, egyikük panaszt tett a gyanúsítás ellen. Ellenük a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezték a letartóztatásukat. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt