18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Horror a vidámparkban: elromlott a szabadesés-torony, 15 métert zuhantak a rajta ülők

baleset
2022 szeptember 5., 8:18
comments 9

India Pandzsáb államában, Mohaliban vasárnap megtörtént minden vidámparkba járó rémálma: a 15 méteres szabadesés-torony meghibásodott és az esés végén nem fékezett, ezért a rajta ülő 50 emberrel a földbe csapódott a korong. Legalább 16 ember, nők és gyermekek megsérültek, a videón látszik, hogy voltak, akik kirepültek az ülésből. Vasárnap este halálos áldozatról még nem volt információ, a sérülteket egy közeli kórházba szálllították.

Szemtanúk szerint a vásáron, ahol a torony működött, nem volt mentőautó. Az üzemeltetők technikai hibára hivatkoztak és azt mondták, együttműködnek a hatóságokkal, miután a mohali rendőrség vizsgálatot indított. (Via Insider)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt