18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Horror a vidámparkban: elromlott a szabadesés-torony, 15 métert zuhantak a rajta ülők

baleset
2022 szeptember 05., 08:18

India Pandzsáb államában, Mohaliban vasárnap megtörtént minden vidámparkba járó rémálma: a 15 méteres szabadesés-torony meghibásodott és az esés végén nem fékezett, ezért a rajta ülő 50 emberrel a földbe csapódott a korong. Legalább 16 ember, nők és gyermekek megsérültek, a videón látszik, hogy voltak, akik kirepültek az ülésből. Vasárnap este halálos áldozatról még nem volt információ, a sérülteket egy közeli kórházba szálllították.

link Forrás

Szemtanúk szerint a vásáron, ahol a torony működött, nem volt mentőautó. Az üzemeltetők technikai hibára hivatkoztak és azt mondták, együttműködnek a hatóságokkal, miután a mohali rendőrség vizsgálatot indított. (Via Insider)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.