A Trump-birtokon egy külföldi ország nukleáris képességeit taglaló aktát is találtak

külföld
2022 szeptember 07., 05:59
comments 5

Az FBI egy külföldi kormány nukleáris képességeit leíró dokumentumot is talált a Donald Trump floridai birtokán tartott házkutatáson – írta a Guardian. Névtelen forrásokra hivatkozva azonban nem azonosították, hogy melyik ország katonai védelmét ismertető dokumentumokról van szó.

Donald Trump a turnéja alaszkai állomásán.
photo_camera Donald Trump a turnéja alaszkai állomásán. Fotó: PATRICK T. FALLON/AFP

A Mar-a-Lago nevű rezidencián tartott augusztus 8-i házkutatást szövetségi törvények megsértésének gyanújával kezdeményezték. 11 ezer nem minősített kormányzati dokumentum is a hatósághoz került, és egyéb személyes dokumentumokat, fényképeket, magazinokat, kivágott újságcikkeket, könyveket is lefoglaltak, szerepel a leltárban ruházat/ajándék megjelöléssel is több tétel.

Az például már kiderült, hogy a volt amerikai elnök aktát vezetett a francia elnök magánéletéről.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.