Megerőszakoltak egy 72 éves nőt a Népligetben

bűnügy
2022 szeptember 07., 06:43

Feljelentést tett a rendőrségen egy 72 éves asszony szeptember 3-án, mert nem sokkal korábban egy fiatal férfi megtámadta, bántalmazta, megerőszakolta és elvette a mobiltelefonját a Népligetben - írja a police.hu.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 31 éves O. Zsoltot a rendőrök addigra már elfogták; a férfi ugyanis levágta lábáról a nyomkövetőt, amit azért kellett viselnie, mert bűnügyi felügyelet alatt állt.

Végül a Népligetben fogták el a kábítószer hatása alatt álló férfit. Megtalálták nála azt a mobiltelefont is, amit idős áldozatától nem sokkal korábban vett el. A gyanúsított azt vallotta, hogy napok óta kábítószerezik és iszik, ezért nem emlékszik semmire.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.