Megnéznél egy filmet, amit szó szerinti köpködés, illetve egy szerelmi háromszög előz meg, és amiben csak a nőknek van orgazmusa?

bulvár
2022 szeptember 07., 18:51
comments 5

A velencei filmfesztiválon hétfőn nem a bemutatott filmek és még csak nem is a vörös szőnyeges ruhák izgatták fel igazán a közönséget, hanem az a videó, amin úgy tűnik, hogy amikor Harry Styles (brit énekes és most már színész is), megérkezik filmje vetítésére és leül Chris Pine (amerikai színész) mellé, előtte még leköpi Pine-t, aki pár másodpercig zavartan néz az ölébe, majd abbahagyja a tapsolást, és elmosolyodik.

link Forrás

Pine sajtósa tagadta, hogy köpködés történt volna, szerinte ez csak „egy furcsa online illúzió”. De akármelyik híres ember köpött vagy nem köpött a filmfesztiválon, a lényeg, hogy ez csak egy aprócska csúcspontja a Don't Worry Darling című film egyre inkább kellemetlen, sőt katasztrofálisnak mondható sajtókörútjának. A Don't Worry Darling szeptember 22. után kerül a mozikba, rövid leírása alapján egy pszichológiai thriller egy feleségről, aki rájön, hogy az idilli élete nem is annyira idilli. Az előzetes, illetve az eddig megjelent kritikák alapján a film a Stepfordi feleségek találkozása A szolgálólány meséjével, a Mad Men és a Truman Show hangulatában.

link Forrás

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.