Kis Grófo befogadta Jézus Krisztust a szívébe a Hit Gyülekezetében

bulvár
2022 szeptember 08., 09:44
comments 38

A népszerű énekes, Grófo-Kozák László, ismertebb nevén Kis Grófo Facebookon tette közzé, hogy szerdán olyasvalami történt vele, amire nem számított: befogadta a szívébe Jézus Krisztust.

„Kedves testvéreim , barátaim!
A tegnapi nap történt velem egy olyan dolog amire abszolút nem számítottam, viszont az Úr már tudta, hogy mi fog történni❤️
Én mindig is hittem/hiszek Jézus krisztusba, de most eljött az idő , hogy teljesen befogadjam a szívembe 🙏🏼
Tegnap elmondtam a megtérő imát és ,amikor Németh Sándor lelkész úr a fejemhez tette a kezét azt szavakban nem igazán lehet elmondani, hogy mit éreztem !
Örülök , hogy Isten gyermeke lehetek és hiszem Jézus Krisztust megváltónkat😍
Isten áldjon mindenkit🙏🏼”.

(via Hetek)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.