Uj Péter: Víg Mihály-lovasszobrot a Népstadion közepére!

szerda esetleg csütörtök
2022 szeptember 08., 09:13
comments 15

„A Víg-emlékművel kapcsolatban meg szólni kéne Szőke Gábor Miklósnak, hogy hagyja már az idióta, szupergiccses, stadionok előtt ugráló állatokat, és csinálja meg a Népstadion közepére, de oda, a kezdőkörbe a nagy Víg Mihály-lovasszobrot, tizenhét méter talapzattal együtt, ahogy Sárkányölő Szent Györgyként, teljes páncélzatban, negyven éves Stratocasterével ledöfi a kígyótestű Pajor Tamást.”

Uj Péter főszerkesztő a hírlevelében ezen a héten arról ír, megnézte Kécza András dokumentumfilmjét Víg Mihályról. És ha már megnézte, megírta azt is, miért tartja Víg Mihályt a magyar könnyűzene szívcsakrájának.

De hogyan lesz valakiből Víg/Trabant/Balaton-rajongó, aki egyébként hangosabb, gyorsabb, üvöltözősebb zenéket szeret?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.