Úgy felhúzta magát a büntetésen, hogy szétflexelte a parkolóautomatát egy férfi a VII. kerületben

bűnügy
szeptember 11., 10:25
comments 12

A rendőrség garázdaság bűntett gyanúja miatt folytat eljárást egy budapesti férfival szemben, aki szerda este a VII. kerületi Szövetség utcában egy vágókorongos sarokcsiszolóval belevágott az ott kihelyezett jegyautomatába, majd levágta az egyik ház homlokzatára felszerelt közterületi térfigyelő kamerát is.

Az elkövetőnek korábban pótdíjat szabtak ki, mivel nem volt parkolójegy az autóján. A férfi ezt nehezményezte, ezért szóváltás alakult ki közötte és a parkolóőrök között,

ami után egy közeli műhelyébe sietett, ahonnan az akkumulátoros szerszámmal tért vissza, és nekiesett a jegyautomatának.A kerületi kapitányság körzeti megbízottjai K. Lórántot a VII. kerületi Rózsa utcában 23 óra 20 perckor elfogta, majd előállították a BRFK VII. Kerületi Rendőrkapitányságra. A flexet, mint elkövetés eszközét lefoglalták tőle.

Az 52 éves férfit a nyomozók felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, ám egyelőre nem kívánt vallomást tenni. A terhére rótt bűncselekménnyel kapcsolatban nem élt panasszal. (police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt