Úgy felhúzta magát a büntetésen, hogy szétflexelte a parkolóautomatát egy férfi a VII. kerületben

bűnügy
2022 szeptember 11., 10:25

A rendőrség garázdaság bűntett gyanúja miatt folytat eljárást egy budapesti férfival szemben, aki szerda este a VII. kerületi Szövetség utcában egy vágókorongos sarokcsiszolóval belevágott az ott kihelyezett jegyautomatába, majd levágta az egyik ház homlokzatára felszerelt közterületi térfigyelő kamerát is.

Az elkövetőnek korábban pótdíjat szabtak ki, mivel nem volt parkolójegy az autóján. A férfi ezt nehezményezte, ezért szóváltás alakult ki közötte és a parkolóőrök között,

ami után egy közeli műhelyébe sietett, ahonnan az akkumulátoros szerszámmal tért vissza, és nekiesett a jegyautomatának.A kerületi kapitányság körzeti megbízottjai K. Lórántot a VII. kerületi Rózsa utcában 23 óra 20 perckor elfogta, majd előállították a BRFK VII. Kerületi Rendőrkapitányságra. A flexet, mint elkövetés eszközét lefoglalták tőle.

Az 52 éves férfit a nyomozók felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, ám egyelőre nem kívánt vallomást tenni. A terhére rótt bűncselekménnyel kapcsolatban nem élt panasszal. (police.hu)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.