Ismét szexuális zaklatással vádolja Ricky Martint az unokaöccse

bulvár
szeptember 12., 13:00

Feljelentést tett Ricky Martin ellen az unokaöccse, aki már nyáron is szexuális zaklatással vádolta a popsztárt.

photo_camera Fotó: LOIC VENANCE/AFP

Dennis Martin júliusban kért távoltartási végzést Ricky ellen. Azt állította, hogy hét hónapig romantikus kapcsolatban álltak, ám Ricky nem volt hajlandó elfogadni a szakításukat, a férfi ezért kért távolságtartási végzést ellene. Ricky akkor azt írta, hogy az ellene hozott távoltartási végzés „teljesen hamis állításokon alapul.” Az ügyet végül ejtették, miután Dennis eskü alatt elismerte, hogy az énekes soha nem zaklatta szexuálisan.

Dennis újabb feljelentésére válaszul az énekes csütörtökön beperelte az unokaöccsét. Zsarolással, hamis váddal és szándékos károkozással vádolja. A dokumentumban az szerepel, hogy Dennis állításai összesen 30 millió dollár kárt okoztak az énekesnek.

Az énekes azt állítja, hogy Dennis naponta akár 10 üzenetet is küldött neki, többségükben "értelmetlen, minden különösebb célt nélkülöző szitkozódásokat". Azzal is vádolja, hogy nyilvánosságra hozta privát telefonszámát.

Dennis mostani panasza nem von maga után automatikusan letartóztatást, mivel az állítólagos incidens már régen történt. A rendőrség azt vizsgálja, hogy megállja-e a helyét a vád. (AP News)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt