Kenguru ölt meg egy férfit Ausztráliában

külföld
2022 szeptember 12., 14:20

Belehalt sérüléseibe egy idős férfi Ausztráliában, miután háziállatként tartott kenguruja rátámadt. A mentőket vasárnap este értesítették a 77 éves férfi otthonához, a rokonok súlyos sérülésekkel találtak rá.

photo_camera Fotó: Vajda János/MTI/MTVA

A kenguru agresszív volt, megakadályozta, hogy a mentők hozzáférjenek a sérült férfihoz, ezért a rendőrséget is kihívták. A szóvivő szerint a rendőrök kénytelenek voltak lelőni az erszényest, mert az folyamatosan veszélyt jelentett a mentőegységekre. A férfit megpróbálták megmenteni, de nem sikerült.

A rendőrség közölte, hogy a vadállatot háziállatként tartották, és valószínűleg délután támadta meg a férfit. (The Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.