Kedvezményes 444 előfizetések tanároknak és diákoknak

szeptember 13., kedd 10:14
1

Magyarország és Európa a vasfüggöny leomlása óta nem nézett olyan bizonytalan és nehéz időszak elé, mint most. Az ukrajnai orosz invázió egyik napról a másikra rendezte át a globális geopolitikai berendezést, a nyomában elszabaduló energiaárak és a felpörgő infláció pedig válságos helyzetet teremtenek a gazdaság és a társadalom ezer területén.

Ebben a gyorsan változó helyzetben különösen fontos, hogy minél többen férjenek hozzá megbízható, ellenőrzött információkhoz, hogy azok alapján hozhassanak döntését életükről, biztonságukról.

Magyarországon, ahol az elmúlt 12 évben az állam nyomás alá helyezte a független sajtót, és leuralta a médiapiac jelentős részét, ennek még nagyobb jelentősége van.

A múlt heti iskolakezdés, és az azt övező tiltakozások megmutatták, hogy a tanárok - és velük együtt a diákok - milyen kiszolgáltatott helyzetben voltak már a mostani válság előtt is, az új helyzet pedig még az eddiginél is keményebb kihívások elé állítja őket.

Mi az a 444 Campus?

Azt szeretnénk, ha a pedagógusok és a diákok első kézből értesülhetnének minden fontos, az életüket meghatározó eseményről. Ezért szeretnénk nekik minél nagyobb számban kedvezményes Kör tagságokat felajánlani, amellyel a 444 valamennyi cikkét korlátok nélkül olvashatják.

A 444 szerkesztősége 250 darab éves, 10 forintos, kedvezményes előfizetést ajánlott fel. Ezen felül a Kör tagok az elmúlt héten további 393 kedvezményes előfizetésre adtak össze támogatást, egész pontosan:

  • 229 darab éves
  • 97 darab hat hónapos
  • és 67 darab 3 hónapos csomagra.

Ezekre szeptember 15-től, érkezési sorrendben jelentkezhetnek tanárok és diákok.

Arra kérünk, ha teheted, csatlakozz a kezdeményezéshez!

Campus oldalunkon most 3, 6 vagy 12 hónapra támogathatod egy diák vagy pedagógus kedvezményes előfizetését.

Az akciós csomagok egy alkalomra szólnak, nem újulnak meg, de az a tervünk, hogy ha sikeres a program, akkor jövőre is megismételjük. Ha megteheted és szívesen támogatnád a pedagógusok és diákok szabad tájékozódását, állj mellénk és csatlakozz a 444 Campus programhoz!

Ha kérdésed van, vagy olyan felajánlásban gondolkodsz, amiről előtte velünk is szívesen egyeztetnél, kérünk írj nekünk a campus@444.hu címre.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt