Nem kapott sört, mert nem viselt maszkot, fél óra múlva visszament, és lelőtte a benzinkutast

külföld
2022 szeptember 13., 13:32
comments 1

Állítása szerint dühből cselekedett egy német férfi, amikor lelőtte a benzinkutast, aki azért nem adott neki sört, mert nem viselt maszkot. A gyilkosság még tavaly szeptemberben történt, az ötvenéves férfit kedden életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték.

photo_camera Fotó: CREATIVE TOUCH IMAGING LTD/NurPhoto via AFP

Németországban a koronavírus-járvány miatti korlátozások miatt az üzletekben kötelező volt a maszk viselése tavaly ősszel. Miután nem szolgálták ki, a férfi elviharzott, majd fél órával később visszatért, és lelőtte a kutast. (Euronews)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt