Borkai: „Nem fogja egy ítélet semmivé tenni azt a megaláztatást, amit ők tettek velem"

bűnügy
2022 szeptember 15., 07:26
comments 43

„Nem kárpótol engem az, hogy mit és mennyit fognak kapni. Nem vagyok büszke arra, amit tettem, de ez egy magánéleti dolog, ami csak a családomra és rám tartozott, senki másra” - mondta Borkai Zsolt a Blikknek azután, hogy a szerdai előkészítő ülésen 1,5 millió forintos pénzbüntetésre ítélték a nőt, aki a botrányt kirobbantó felvételeket készítette a jachton tartott szexpartin.

„Nem fogja egy ítélet semmivé tenni azt a megaláztatást, amit ők tettek velem.” Szerinte azonban nem érintettek az ügyben azok, akik igazából ezt az „aljasságot” elkövették ellene.

„Félreértés ne essék, nem sajnálom őket, de nem is fogok pezsgőt bontani a feleségemmel, ha elítélik őket.” Azt is mondta, hogy nem érdekli az ügy, és hogy az elmúlt három évben már továbblépett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.