Tanároknak és diákoknak most 10 forint a 444 előfizetés

szeptember 15., csütörtök 14:06
2

Az elmúlt két hétben több száz felajánlás érkezett a 444 Campus programjába, amiben olyan diákoknak és tanároknak kínálunk kedvezményes, 10 forintos 444 előfizetést, akik azt másképp nem engedhetnék meg maguknak.

A 444 szerkesztősége 250 darab kedvezményes, éves előfizetést ajánlott fel, az olvasók pedig az elmúlt napokban további 429 előfizetésre adtak össze támogatást, egészen pontosan

  • 247 darab éves;
  • 106 darab féléves;
  • és 76 darab 3 hónapos csomagra.

Az összesen 679 előfizetést a következő napokban fogjuk szétosztani a jelentkező diákok és tanárok között.

Ha akár adományozóként, akár tanárként vagy diákként szeretnél jelentkezni a programba, akkor kattints ide a 444 Campus oldalára!

A tanároknak és diákoknak először egy 444-es fiókot kell regisztrálniuk, majd a 444-es fiókhoz tartozó emailcímmel és oktatási azonosítójukkal jelentkezhetnek a programba. Ezután emailben értesítünk majd a további teendőkről. Az előfizetések szétosztása jelentkezési sorrendben történik majd. Az aktiváláshoz szükséged lesz majd egy bankkártyára, amiről a kedvezményes, 10 forintos előfizetési díjat vonjuk majd le. Kérdés esetén írj nekünk a campus@444.hu címre.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt