A DK elnökségének sikerült rávennie Dobrev Klárát, hogy alakítson árnyékkormányt

POLITIKA
szeptember 16., 11:33
comments 44

Péntek délutánra kiderült, mi az, amire Gyurcsány Ferenc nagy nehezen felkészült: A DK Elnöksége arra kérte Dobrev Klárát, hogy alakítson árnyékkormányt. Azt szeretnék, hogy a párt korábbi miniszterelnök-jelöltje „alakítson árnyékkormányt, mutassa meg, hogy van kiút az Orbán-kormány okozta megélhetési válságból, hogy van az Orbán-kormánynak európai alternatívája, és árnyékminiszterelnökként készüljön fel a kormányzásra”.

photo_camera Fotó: Szász Zsófi/444

A párt közleménye szerint Dobrev Klára a DK elnökségi ülésén elvállalta az árnyékkormány megalakítását és vezetését. Az árnyék-miniszterelnök indokairól, mozgatórugóiról, terveiről most vasárnap sajtónyilvános rendezvényen fog beszélni, majd hétfőn sajtótájékoztató keretében be fogja mutatni árnyékkormányának tagjait, az árnyékminisztereit.

Erre készültünk. Dobrev Klára felállítja Magyarország történetének első igazi árnyékkormányát. Mert nincs mire várnunk, tesszük a dolgunkat” - közölték.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt