Tömegsírokról számoltak be az ukránok a felszabadított Izjumból

háború
2022 szeptember 16., 04:31
comments 1

A nemrég visszafoglalt Izjum északkeleti részén 440 holttestet találtak egy tömegsírban, jelentette az ukrán védelmi minisztérium. A halottak egy részével a bombázások végeztek.

link Forrás

A múlt héten több ezer orosz katona menekült el a városból, amit logisztikai központként használtak, ezért a visszavonulás után rengeteg lőszert és felszerelést hagytak maguk után. Amikor Volodimir Zelenszkij elnök szerdán a felszabadított városba látogatott, az ott történt atrocitásokat a bucsaiaikhoz hasonlította (Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.