24 órát kell várni Erzsébet királynő ravatalához, a rendőrség kéri, hogy senki ne induljon el oda

külföld
2022 szeptember 17., 05:08
comments 3

A brit kormány által üzemeltetett, élőben frissülő sorbanállás-mérő szerint a II. Erzsébet királynőtől búcsút venni igyekvő emberek sora rendkívül hosszúvá nőtt, és a sorbanállóknak legalább 24 órás várakozási időre kell számítaniuk, írja a BBC.

photo_camera Fotó: KAMIL JASINSKI/NurPhoto via AFP

Ezért a rendőrség azt kéri, hogy most senki ne induljon azért útnak, hogy csatlakozzon a sorhoz, hanem inkább figyelje a frissítéseket az oldalon.

A királynő holttestét a Buckingham-palotában ravatalozták fel, és az oda vezető sor mostanra 8 kilométer hosszú lett. Az egészségügyi hatóságok kérik, hogy mindenki vigyen magával elegendő élelmiszert, folyadékot, és figyeljen a megfelelő öltözetre is, mert éjszaka hideg lehet.

A brit rendőrség előrejelzése szerint a hétfői temetés lesz az ország történetének legnagyobb eseménye, már ami a résztvevő rendőrök számát illeti, tízezer rendőr lesz aznap emiatt szolgálatban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.