Alla Pugacsova, minden idők első számú orosz dívája arra kéri a hatóságokat, hogy minősítsék idegen ügynöknek

külföld
2022 szeptember 18., 15:13
comments 8
Alla Pugacsova 2011. szeptember 15-én a reformer Pravoje Gyelo párt kongresszusán
photo_camera Alla Pugacsova 2011. szeptember 15-én a reformer Pravoje Gyelo párt kongresszusán. A népszerű énekesnő most idegen ügynökké nyilvánított férje mellett kiállva kérte, hogy őt is minősítsék annak Fotó: NATALIA KOLESNIKOVA/AFP

„Kérem, hogy vegyenek fel szeretett hazám idegen ügynökeinek sorába, mert szolidáris vagyok a férjemmel, egy becsületes, tisztességes és őszinte emberrel, Oroszország igaz és becsületes hazafijával, aki hazájának jólétet, békés életet, szólásszabadságot kíván, és azt, hogy gyermekeinket ne kelljen megöletni illuzórikus célokért, amelyek országunkat páriává teszik, és polgáraink életét megnehezítik" – ezzel a közleménnyel fordult az orosz igazságügyi minisztériumhoz minden idők legnépszerűbb és legismertebb orosz énekesnője, Alla Pugacsova.

link Forrás

Pugacsova férjét, Makszim Galkin komikust a minap minősítették idegen ügynöknek, mert nyilvános szereplésein bírálta az Ukrajna elleni háborút.

Pugacsova az Instagramon tette közzé levelét, orosz nyelvű írását Kevin Rothrock, a száműzetésben működő független orosz híroldal, a Meduza angol nyelvű kiadásának vezető szerkesztője tette közzé a Twitteren. (Via The Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.