Felmentették Hodász Andrást a papi szolgálat alól

egyház
2022 szeptember 19., 05:19
comments 68

„Főtisztelendő Erdő Péter Bíboros Úr - a saját kérésemre - hivatalosan felmentett a papi szolgálat alól” - írja az Instagramon Hodász András, a Papifrankó YouTube-csatorna arca, aki influenszerként is jelentős népszerűségre tett szert.

„Ma megtartottam utolsó miséimet. Erről most itt többet nem írnék, és titeket is kérlek, amennyiben lehet NE írjatok, Ne hívjatok, most elcsendesedésre és nyugalomra van szükségem. A közösségi média aktivitásból is visszább veszek. Ha tehetitek, inkább imádkozzatok értem, az mindig jól jön. Köszönöm!” - írja Hodász az Instagram-sztorijában

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.