Hiányt nem, csődhullámot viszont okozhat az energiaválság a mezőgazdaságban

Lezárt tartalom a Kör tagjainak gazdaság
2022 szeptember 19., 03:39
comments 5

Az egyre emelkedő energiaárak miatt egyre több szektorban kongatják a vészharangot. Arról már írtunk nemrég, hogy a vendéglátó szektorban fenntarthatatlan állapotot okoznak a sokszorosára nőtt rezsiárak, a lejáró szerződések és az, hogy a szolgáltatók sok cégnek nem hajlandók új szerződést ajánlani. Van viszont egy másik terület is, amelyet a szakadék szélére sodor a folyamatosan dráguló energia: a mezőgazdaság. Ebben a cikkben ezen belül is a gabona-, a zöldség- és a gyümölcstermesztés problémáival foglalkozunk.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.