Levágták a mentők a balesetet szenvedett motoros ruháját, most az árát akarja behajtani rajtuk

baleset
2022 szeptember 19., 11:19
comments 16

„Felháborodott levelet írt a mentőknek az a 30 év körüli motoros, akit néhány hete ért közúti baleset Pest megyében" - írja az Országos Mentőszolgálat a Facebookon. A motoros eszméletét vesztette és súlyos sérüléseket szenvedett, ezért a mentőknek le kellett vágni a ruházatát, hogy meg tudják kezdeni az ellátását.

„A férfi ennek költségét követeli most az életmentőktől, ami több százezer forint" - írják. A mentők megpróbálták elmagyarázni neki, hogy miért távolították el a ruhát, és azt javasolták neki, hogy forduljon a balesetet okozó fél biztosítójához, mert nem a mentők feladata megtéríteni a baleset miatti közvetett károkat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.