ELKELT - Alig több mint 150 darab kedvezményes tanár/diák előfizetésünk maradt, itt tudsz jelentkezni érte

szolgálati közlemény
2022 szeptember 20., 14:23

UPDATE 09/21 -14:00

Minden kedvezményes előfizetést elkelt.

Az elmúlt három hétben több száz felajánlás érkezett a 444 Campus programjába, amiben olyan diákoknak és tanároknak kínálunk kedvezményes, 10 forintos 444 előfizetést, akik azt másképp nem engedhetnék meg maguknak.

A 444 szerkesztősége 250 darab kedvezményes, éves előfizetést ajánlott fel, az olvasók pedig az elmúlt napokban további 462 előfizetésre adtak össze támogatást, egészen pontosan

  • 266 darab éves;
  • 114 darab féléves;
  • és 82 darab 3 hónapos csomagra.

Az összesen 712 előfizetés közül 550-re már van jelentkező, de 152 darab Kör tagság még gazdára vár.

Ha szeretnél jelentkezni kedvezményes előfizetésért a programba, akkor kattints ide a 444 Campus oldalára!

A tanároknak és diákoknak először egy 444-es fiókot kell regisztrálniuk, majd a 444-es fiókhoz tartozó emailcímmel és oktatási azonosítójukkal jelentkezhetnek a programba. Ezután emailben értesítünk majd a további teendőkről. Az előfizetések szétosztása jelentkezési sorrendben történik majd. Az aktiváláshoz szükséged lesz majd egy bankkártyára, amiről a kedvezményes, 10 forintos előfizetési díjat vonjuk majd le. Kérdés esetén írj nekünk a campus@444.hu címre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.