Letartóztatták a műhúsgyártó Beyond Meat operatív igazgatóját, mert ráharapott egy férfi orrára

bűnügy
2022 szeptember 20., 05:58
comments 5

Douglas Ramsey szombat este egy futballmeccs után, az arkansasi Fayetteville-ben egy elhagyatott parkolóházban keveredett vitába egy másik sofőrrel. A BBC szerint megharapta a férfit, „felszakítva a húst az orra hegyén”.

Douglas Ramsey harminc évig dolgozott a Tyson Foods húsfeldolgozó óriáscégnél, azon keresztül is a McDonald'snak, majd ezek után 2021 decemberében csatlakozott a növényi alapú hamburgereket, kolbászokat és nuggetseket gyártó Beyond Meathez operatív igazgatóként. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt