Habony Árpád unokatestvéreinek tihanyi szállodájába szerveznek konferenciát a végrehajtók

szeptember 22., csütörtök 18:22
4

November 3. és 5. közötti időpontra konferenciát szerveznek a végrehajtóknak a Hotel Club Tihanyba – tudta meg az RTL, ami szerint addigra várhatóan megszűnik a letartóztatásban lévő elnök, Schadl György végrehajtói megbízatása.

Ebben a szállodában tartották a fideszes holdudvart felvonultató Tranzit fesztivált is. Ahogy a Tranzitról sem lehet tudni, mennyibe került, úgy a novemberi konferenciáról sem lehet tudni, mennyibe fog, de a végrehajtóknak van miből költeniük: egy év alatt 600 millió forinttal 7,8 milliárdra nőtt a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar vagyona.

Habony Árpád 2022. május 16-án Orbán Viktor eskütételén. Fotó: Németh Dániel/444

A Hotel Club Tihany többségi tulajdonosa egy Habony Árpád unokatestvérei, Szetlik Gergő és Szetlik Lili többségi tulajdonában lévő cég, a Club Tihany Üdülőközpont Zrt., a cégadatok szerint Szetlik a szálloda vezérigazgatója is, de a képviseletre jogosultak között van a Gyurcsány-kormány egykori külügyi államtitkára, Horváthné Fekszi Márta is. (RTL)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt