Habony Árpád unokatestvéreinek tihanyi szállodájába szerveznek konferenciát a végrehajtók

POLITIKA
2022 szeptember 22., 18:22
comments 4

November 3. és 5. közötti időpontra konferenciát szerveznek a végrehajtóknak a Hotel Club Tihanyba – tudta meg az RTL, ami szerint addigra várhatóan megszűnik a letartóztatásban lévő elnök, Schadl György végrehajtói megbízatása.

Ebben a szállodában tartották a fideszes holdudvart felvonultató Tranzit fesztivált is. Ahogy a Tranzitról sem lehet tudni, mennyibe került, úgy a novemberi konferenciáról sem lehet tudni, mennyibe fog, de a végrehajtóknak van miből költeniük: egy év alatt 600 millió forinttal 7,8 milliárdra nőtt a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar vagyona.

Habony Árpád 2022. május 16-án Orbán Viktor eskütételén.
photo_camera Habony Árpád 2022. május 16-án Orbán Viktor eskütételén. Fotó: Németh Dániel/444

A Hotel Club Tihany többségi tulajdonosa egy Habony Árpád unokatestvérei, Szetlik Gergő és Szetlik Lili többségi tulajdonában lévő cég, a Club Tihany Üdülőközpont Zrt., a cégadatok szerint Szetlik a szálloda vezérigazgatója is, de a képviseletre jogosultak között van a Gyurcsány-kormány egykori külügyi államtitkára, Horváthné Fekszi Márta is. (RTL)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.