Tárgyalás közben, a szekszárdi járásbíróságon verekedtek össze, aztán egy macséta is előkerült

bűnügy
2022 szeptember 22., 08:50
comments 5

Előállítottak egy férfit a szekszárdi rendőrök, miután a járásbíróságon egy ügy vádlottjaként a tárgyaláson nekiesett a sértettnek, majd a bírót is fenyegette.

A rendőrség közleménye szerint szeptember 20-án egy ikerpár, akik mindketten vádlottjai voltak egy büntetőügynek, a tárgyalás közepén előbb hangoskodni kezdtek, majd szidták és ütni kezdték a sértettet. Végül egy rendőr szólt rájuk, egyikőjük csendben is maradt, a másik férfi viszont tovább szidta a sértettet, aki ekkor már a bíró mögé bújva állt. Ezután kezdte fenyegetni a bírót is a férfi, akit aztán rendőrök vittek el.

Mindeközben a testvérpár másik tagja hazament, otthon pedig magához peddig egy macsétát, és elindult a sértett otthonához, de szembetalálkozott a rendőrökkel, akik végül vele szemben is eljárást indítottak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.