Szombaton kirándulóidő, vasárnap rossz idő

időjárás
2022 szeptember 24., 10:52

Aki megteheti, az ma menjen a szabadba időt tölteni, ugyanis ma még napsütés és 17, de akár 24 fok körüli hőmérséklet várható délután, esőtől pedig nem kell tartani.

Vasárnap azonban már túlnyomóan felhős, borongós időben egyre többfelé kialakulhat eső, zápor, délnyugaton néhol zivatar, de keletre, délkeletre csak este érkezhet meg a csapadék. A délies szél helyenként élénk lehet. Enyhébb lesz a hajnal, délután pedig 16-24 fokra van kilátás, délkeleten, valamint délen lehet a legmelegebb.

Az esős vasárnap után a hét elején is folytatódni fog a csapadékos időjárás, hétfőn napközben többfelé kell számítani ismétlődő jelleggel esőre, záporokra, helyenként zivatarokra. A nyugati-délnyugati szél többfelé élénk, helyenként erős lökések kísérik. A legmagasabb hőmérséklet 18 és 23 fok között alakulhat.

Kedden erősen felhős, borongós lesz az ég, többfelé több hullámban várható eső, zápor, zivatarok. Helyenként feltámad a szél, a legmelegebb órákban 17-22 fokot mutathatnak a hőmérők.

Szerdára egy hidegfront hozhat erős, viharos nyugati-északnyugati szelet, elszórtan esőt, záporokat, kevés zivatart. Délután nyugat felől ugyanakkor már sokfelé kisüthet a nap. Több fokkal visszaesnek a maximumok, délután 13-19 fokra van kilátás. (idokep.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.