Eladja az állam Göncz Árpád egykori házát

belföld
2022 szeptember 25., 14:27

496 milliós kikiálltási áron hirdeti a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. azt a villát, amelyben Göncz Árpád és felesége lakott 2000-től. A II. kerületi Vérhalom téren álló ház több mint 1800 négyzetméter és ötmillió forint értékű ingóság is jár vele.

Göncz Árpád háza a napokban így festett.
photo_camera Göncz Árpád háza a napokban így festett. Fotó: Urfi Péter / 444

Tavaly az önkormányzat pályázatot írt ki egy szoborra, amit a házban helyeznének el. A rendszerváltás utáni első köztársasági elnök 2015. október 6-án, felesége, Göntér Mária Zsuzsanna 2020. júniusában halt meg.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.