1996-os gyilkosságot oldott meg a rendőrség

bűnügy
2022 szeptember 29., 11:30
comments 1

Nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt vádat emeltek egy férfi ellen, aki a vád szerint 1996 decemberében Gersekaráton ölt meg és rabolt ki egy idős nőt - tájékoztatta a Vas Megyei Főügyészség csütörtökön az MTI-t.

A vádhatóság szerint a férfi a 84 éves, egyedül élő nő bántalmazta, megölte, majd holttestét az udvari mellékhelyiségbe rejtette. A vádlott 50 ezer forintot és 30 ezer forint értékű ékszert tulajdonított el - írták.
A főügyészség a letartóztatásban lévő férfire fegyházbüntetés kiszabását indítványozta.
A rendőrség tavaly nyáron a police.hu oldalon azt közölte, hogy az 1996-ban történt bűncselekményben újraindult a nyomozás, és az ismételt adatgyűjtés, a tanúkihallgatások, valamint a korszerűbbé vált eszközökkel végzett szakértői vizsgálatok eredményre vezettek. A bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, a gyilkosság idején huszonegy éves N. Zsoltot 2021. július 6-án Vasváron elfogták - írták akkor.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt