59 éves korában meghalt Coolio

GYÁSZ
2022 szeptember 29., 4:19
comments 2

Szerdán Los Angelesben elhunyt az amerikai rapper - írja a TMZ. A kilencvenes években óriási sikereket elérő zenész éppen egy barátját látogatta, amikor utolérte a halál. Coolio menedzsere, Jarez azt mondta, Coolio bement a fürdőszobába, de elég sokáig nem jött ki onnan. Barátja többször is rákopogott és szólongatta, végül rányitott. A rappert a földön fekve találta.

A helyszínre kiérkező rendőrök Cooliót halottnak nyilvánították. A rapper menedzsere a TMZ-nek azt mondta, a mentősök szerint halálát valószínűleg hirtelen szívleállás okozta.

Coolio igazo neve Artis Leon Ivey Jr. volt, a nyolcvanas évek végén futott be a nyugati parti rapszcénában. Nemzetközi sikereket azonban 1995-ben ért csak el, amikor egyik száma, a „Gangsta's Paradise” egy hollywoodi film, a Dangerous Minds betétdala lett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt