18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Egy tévéért, egy mikróért és egy fűkaszáért ajánlotta fel ismerősének a barátnőjét

nők elleni erőszak
2022 szeptember 29., 8:05
comments 13

A Szigetvári Járási Ügyészség többek között kerítés bűntette miatt emelt vádat egy baranyai férfi ellen, aki először felajánlotta volt élettársa szexuális szolgálatait, majd az új élettársára féltékeny lett.

A vádirat szerint a férfi 2020 decemberében felajánlotta az akkori élettársa szexuális szolgálatait egy ismerősének, aki élt is a felajánlással. A vádlott a szolgáltatásokért 60 ezer forintot kért, de ismerősének nem volt pénze, ezért cserébe egy televíziót, mikrohullámú sütőt, valamint egy fűkaszát adott.

2021 januárjában a férfinak új élettársa lett, akire féltékeny volt. A vádlott ezért többször megjelent azon ismerőseinél, akik miatt féltékenykedett, így többek között annál is, akinek korábbi élettársa szexuális szolgáltatásait felajánlotta. Ennek során a sértetteket többször megfenyegette, illetve egyiküket bántalmazta is.

A vádlott ezen kívül 2021 májusában megjelent egy ismerősének lakásánál, ahol egy nagyobb társasággal italozott. Itt a társaság egy részével szóváltásba keveredett, két nőt többször megütött. Az egyiküket, miután földre került, többször megrúgta. A társaság egyik férfi tagját – aki mozgássérült volt – fellökte, mankóját elvette, majd a földre került sértettbe szintén belerúgott, illetve mankóját eltörte. A sértettek 8 napon túl gyógyuló súlyos, illetve könnyű sérüléseket szenvedtek.

Az elkövető cselekménye többek között kerítés, súlyos testi sértés bűntettének, zaklatás, könnyű testi sértés vétségének a megállapítására alkalmas.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt