Változott a határidő, öt nappal a nyugdíj érkezése előtt kell befizetni a gázszámlákat

belföld
2022 szeptember 29., 6:18
comments 10

A Nyugdíjas Parlament panaszt nyújtott be az MVM-hez, miután módosították a számlák befizetési határidejét. A most megkapott számlákat a havi nyugdíjak érkezése előtt öt nappal kell befizetni.

Az RTL Híradó riportjából kiderül, hogy azoknak a nyugdíjasoknak, akik nem tudják határidőn belül befizetni a gázszámlát, késedelmi kamatot is kellene fizetniük, ami a naptári félév első napján érvényes jegybanki alapkamatnak megfelelő összeg lenne. Az RTL a kormányt és az MVM-et is megkereste, hogy megtudják, mi az oka a határidő módosulásának, de nem kaptak választ.

A Nyugdíjasok Országos Szövetségének elnöke azt mondja, a változtatás sok embert hoz lehetetlen helyzetbe.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt