Meccs közben összeesett, két nappal később meghalt egy tizenéves magyar futballista

tragédia
2022 szeptember 30., 19:49

Az Issimo SE labdarúgócsapata elvesztette egyik utánpótlás-játékosát, Pásztor Patrikot, írja a klub a Facebookon. A bejegyzésben az áll, hogy Pásztor a szerdai U19-es bajnoki meccsen esett össze, néhány perccel a második félidő kezdete után.

A játékvezető és az edző is látta, hogy nagy a baj, megkezdték az újjáélesztést. Végül a mentősöknek sikerült stabilizálniuk a játékos állapotát, aki a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikájára szállítottak. A klubot azonban pénteken arról értesítették, hogy a játékos elhunyt.

Pásztor Patrik nyáron igazolt a csapathoz, a mérkőzés előtt semmilyen jel nem utalt arra, hogy nem állna készen a játékra.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.