Még 150 darab 10 forintos előfizetést osztunk szét tanárok és diákok között

szolgálati közlemény
2022 szeptember 30., 09:04

Az elmúlt négy hétben több száz felajánlás érkezett a 444 Campus programjába, amiben olyan diákoknak és tanároknak kínálunk kedvezményes, 10 forintos 444 előfizetést, akik azt másképp nem engedhetnék meg maguknak. A szerkesztőség ezen felül 250 darab egy éves, kedvezményes előfizetést ajánlott fel.

Ha tanárként vagy diákként szeretnél jelentkezni kedvezményes előfizetésért a programba, akkor kattints ide a 444 Campus oldalára!

A tanároknak és diákoknak először egy 444-es fiókot kell regisztrálniuk, majd a 444-es fiókhoz tartozó emailcímmel és oktatási azonosítójukkal jelentkezhetnek a programba. Ezután emailben értesítünk majd a további teendőkről. Az előfizetések szétosztása jelentkezési sorrendben történik. Az aktiváláshoz szükséged lesz majd egy bankkártyára, amiről a kedvezményes, 10 forintos előfizetési díjat vonjuk majd le. Ha kérdésed van, írj nekünk a campus@444.hu címre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.