Megjelent a kormány kis cégeket érintő energiatámogatási programjának kiírása

gazdaság
2022 október 1., 15:31
comments 2

Közzétette a kormány a feldolgozóipari kis- és közepes vállalkozások energiatámogatási programjának felhívását, október 20-ától pályázhatnak a cégek. A www.energiatamogatas2022.hu oldalon elérhető kiírás szerint az Energiaköltség és Beruházás Támogatási Program keretében a cégek október, november és december havi áram- és gázköltségnövekményének felét vállalhatja át az állam legfeljebb 500 ezer eurónak megfelelő összegben. A pályázóknak vállalniuk kell többek közt, hogy

  • idei harmadik negyedévi statisztikai állományi létszámuk nem csökken tíz százaléknál nagyobb mértékben 2023 szeptember végéig.
  • Illetve, hogy hiteltámogatással 2024 végéig energiahatékonyságot növelő beruházást hajtanak végre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt