Autó hajtott egy buszmegállóba Pozsonyban, öten meghaltak

külföld
2022 október 03., 04:30
comments 2

Buszmegállóban várakozó emberek közé hajtott egy autó Pozsony belvárosában csütörtök este 10 óra után. Szlovák sajtóhírek szerint öten meghaltak és tízen megsérültek, a korábbi hivatalos közlés még négy áldozatról és hét sérültről szólt.

Több embert kellett kiszabadítani az autóból és az autó alól is, 21 tűzoltó segítette a mentést. Szintén a sajtóban megjelent információk szerint a sofőr ittas volt. (parameter.sk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt