Flashmobokkal és utcai performanszokkal akar tiltakozni a Mi Hazánk, amiért a kormány nem támogatja őket

POLITIKA
október 3., 11:34
comments 18

Flashmobokkal és utcai performanszokkal tiltakozna október végétől a Mi Hazánk Mozgalom, mert szerintük a kormány és a miniszterelnök egyetlen javaslatukat sem támogatta eddig az Országgyűlésben. Ezt Toroczkai László pártelnök jelentette be mai sajtótájékoztatóján.

Toroczkai legutóbb azt kérte az országgyűléstől, hogy vessenek ki vagyonadót a száz leggazdagabb magyarra, valamint nehezményezte, hogy a közelgő népszámlálás ürügyén „egészen elképesztő információkat" kérnek az emberek javairól.

photo_camera Toroczkai László a Sályi Kocsonyafesztiválon, 2020-ban Fotó: botost/444.hu

Legutóbb a szeptember 26-i parlamenti ülésen szólalt fel a Mi Hazánk elnökhelyettese, Dúró Dóra, aki felvetette, hogy a magyar nők túl későn és túl keveset szülnek, ezért a kormánynak jobban kéne támogatnia a 30 év alatti nőket. Orbán Viktor viszontválaszában azt mondta, Dúró „minden szavával egyetért", és a decemberben bejelentendő intézkedések közt szerepel majd 30 év alattiak szja- mentessége, hogy támogassák a korai gyermekvállalást. A múlt hónapban bevezetett szívhangrendeletet is a Mi Hazánk politikusa terjesztette elő az országgyűlésben.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt