Gyurcsány elkezdte Törpének nevezni Orbánt

POLITIKA
2022 október 04., 08:37
comments 101

„Törpe” címmel jelent meg poszt Gyurcsány Ferenc Facebook-oldalán. Ebben a volt miniszterelnök, aki mostanában többször jelezte, hogy készül a kormányzásra, legalább nyolc alkalommal nevezi törpének Orbán Viktort.

„A Törpe pipiskedik, ágaskodik, mióta csak van. Nem szeret törpe lenni. Sejtem, lehetnek fiatalkori becsípődései is. Csak gondolom. Nagy hang, kis képesség. Egyelőre több a kudarc, mint a valóságos győzelem” – írja viszonylag az elején a volt miniszterelnök, aki írásának nagy részét a magyar kormány és az EU konfliktusára fűzi fel, hangsúlyozva, hogy a nyugati országok a nukleáris fegyverek számát leszámítva minden másban magasan jobb helyzetben vannak, mint Oroszország, de

„A mi szerencsétlen Törpénk meg mentegeti a gyilkost és azért érvel, hogy ne büntessük őt és országát emberek ezreinek haláláért. Nem tudom, annak idején mennyibe került a francia államnak a nyaktiló, a guillotin megépítése, felállítása, a hóhér díja. Nem tudom hány souval lett volna olcsóbb a vekni, ha az állam lemond a büntetés fejmetsző eszközéről. De azt látom, hogy a rongy magyar kormányfő pár forintért eladná a magyar nemzet lelkét, a szomszédos Ukrajna becsületét, épségét.

Rongyember. Piszkos. Történelmi Törpe. Meg egyébként is.” – zárul a bejegyzés.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.