Hiánycikk a Pilóta keksz, a gyártó tartós hiányra számít

élelmiszer
2022 október 04., 10:18
comments 15

Alapanyag- és csomagolóhiány is sújtja a székesfehérvári Mondelez Hungária Kft.-t, írja a hvg.hu, ezért nem nagyon lehet hetek óta a boltok polcain Pilóta kekszet találni.

A cég megerősítette a lapnak, hogy a készlethiány jelenleg a a kiskereskedelmi és a viszonteladói csatornáik „túlnyomó többségét” is érinti, és ez nem fog egyik napról a másikra megoldódni.

A várhatóan tartós készlethiányt a gyártókapacitásainkat érintő nehézségek, illetve az édesipari ágazatot is sújtó alapanyag és csomagolóanyag-hiány okozzák” – írták ezzel kapcsolatban. Mayer Gábor, a vállalat ügyvezető igazgatója hangsúlyozta, hogy a készlethiány kizárólag a Pilóta szendvicskekszet érinti, a Pilóta termékcsalád más termékeit nem. Közöltél azt is, hogy mindent megtesznek azért, hogy a magyarok második legkedveltebb kekszterméke minél előbb, a keresletnek megfelelő mennyiségben elérhető legyen a fogyasztók számára.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.