A Scooby Doo Velmája hivatalosan is leszbikus

KULTÚRA
2022 október 05., 09:56
comments 47

Az új Scooby Doo két jelenete a Variety szerint vírusként terjed a neten, miután azok megerősítették a rajzfilm rajongóinak több évtizedes gyanúját, hogy az egyik szereplő, Velma a saját neméhez vonzódik.

Igaz, ezt már James Gunn, az élőszereplős filmek forgatókönyvírója is megerősítette, amikor 2020-ban Twitteren írt arról, hogy „megpróbálta” Velmát melegnek láttatni a filmekben, de elmondása szerint a stúdió addig „hígította”, amíg először csak „kétértelmű” volt a helyzet, majd a végleges verzióból teljesen eltűnt minden utalás arra vonatkozóan, hogy Velma leszbikus.

A most megjelenő új részekben azonban már egészen egyértelmű a helyzet, amikor Velmának látványosan megtetszik egy lány.

link Forrás
link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.