Mészáros Lőrinc százezer forintos rezsitámogatással segít

PÉNZ
október 5., 9:06
comments 29

„A dolgozói iránt érzett felelősségből minimum nettó százezer forintos rezsitámogatást fizet minden munkavállalójának a Mészáros Csoport” – írta közleményében Mészáros Lőrinc cége, hozzátéve, hogy ezt az összeget „a megemelkedett rezsiköltségek és a növekvő infláció okozta terhek enyhítésére„ szánják, és december végéig kapják meg a vállalatcsoporthoz tartozó cégek.

photo_camera Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó beszédet mond a Mészáros Alapítvány VI. konferenciáján Balatonalmádiban 2022. augusztus 2-án. Fotó: Vasvári Tamás/MTI/MTVA

Mint írják, a Mészáros Csoport több mint 25 ezer dolgozót foglalkoztat, ők mind megkapják ezt az egyszeri, nettó százezer forintos támogatást, ami „egy átlagfogyasztással rendelkező dolgozónak 3-4 havi többlet áram- és gázszámláját fedezi”. Ehhez hozzátették, hogy a felsővezetők nem kapnak pénzt.

A közleményt azzal zárják, hogy azt remélik, „egyre többen lesznek azok a hazai munkáltatók, amelyek ugyan maguk is küzdenek a megemelkedett energia- és alapanyagárakkal, valamint az inflációval, de pénzügyi helyzetükhöz mérten kompenzálni tudják dolgozóik megugró terheit”.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt